Uw leven is wat de trend bepaalt!

Elke klant is uniek en verdient daarom een leefomgeving met comfort waar men zich elk moment van de dag en week thuis voelt.
Dit is enkel haalbaar als bij de inrichting wordt afgeweken van de traditionele indelingen en technieken.
In dit artikel beschrijven we een aantal concrete voorbeelden.


Uw leven is wat de trend bepaalt!

Meer rust en minder heen en weer lopen in de keuken:

- Mini koelkast: Een kleine frigo dicht bij het eetgedeelte. Dit geeft rust aan de ontbijttafel.
- Bestek lade niet meer op traditionele plaats maar vlak naast de eettafel waar enkel het dagelijks servies en of bestek gesorteerd wordt.

Dit zijn kleine zaken die zorgen voor een aangename en rustige sfeer als men aan tafel gaat.

Bureau in beperktere ruimte: Naast de leefkeuken stijgt het belang van de home-office, en moet esthetisch en functioneel geïntegreerd worden om werken en genieten te kunnen scheiden.


Het is de bedoeling dat kinderen in de leefomgeving kunnen blijven en dat diezelfde home-office op andere momenten kan gebruikt worden zonder in te boeten op werkcomfort.


Strakke architectuur: Een andere recente productinnovatie is gericht op de trend naar hogere en bredere (al dan niet pivoterende) deurvlakken in de woning. Een logische evolutie vanuit architectuur. Daarbij is uitlijning een grote uitdaging. We ontwikkelden daarvoor een aangepaste deurkern die zeer geliefd is bij onze klanten.


Sfeer verhogen in grotere open ruimtes: Meubeldeuren die niet enkel groter, maar tevens ook lichter en stabieler zijn. Dit is het perfecte voorbeeld van innovatie waar esthetiek, duurzaamheid, en ergonomie naar een hoger niveau worden gebracht.


Gezondere voeding en bewuster leven vraagt een andere organisatie.


De verhouding tussen gerechten opwarmen en koken heeft een grote impact op de indeling, plaatsing van toestellen en de organisatie. Neem het voorbeeld van veel verse voeding. Dankzij een nieuwe manier van kastindelingen met trays in combinatie met de plaatsing kan de bewaring, voorbereiding en het koken zelf beter én aangenamer verlopen.


Benieuwd hoe een ideale inrichting ervoor u uitziet? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.

Deel deze blogpost via
Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van nieuwe trends, realisaties en woonbeleving

Terug naar boven