fraeye, designed for living

We creëren een interieur waar woonbeleving centraal staat, waar u van droomt en waar u thuiskomt. Welkom bij Fraeye.designed for living

Bij Fraeye Living hechten we veel belang aan personalisatie. De meubels en interieurs die we ontwerpen, moeten passen in uw leven - op elk moment - en dienen mee te evolueren met de tijd. Aan de basis ligt onze expertise om unieke woonbelevingen te vertalen in een multifunctionele realisatie. Uw thuis telt.

 

 
 

 
 
 
maatwerk heruitgevonden

Onze motivatie vertrekt vanuit onze passie, uw dromen en wensen vertalen in een interieur realisatie waar u thuiskomt. Om dit te kunnen hebben wij maatwerk moeten heruitvinden.
Maatwerk uit eigen productie nodig om vorm te geven aan onze klantgerichte innovaties en de kwaliteit te leveren die de tijd doorstaat.details maken het verschil

Details maken het onderscheid tussen standaard en de perfectie. Deze detaillering voelt u in alles wat we doen. Vormgeving is subjectief, gebruiksgemak en kwaliteit die de tijd doorstaat zijn dat niet. Daarin schuilt onze unieke meerwaarde, nodig om woonbeleving centraal te kunnen stellen.

Perfectie is onze ambitie

Onze ambacht is gesmeed in het verleden, maar onze blik is gericht naar de toekomst.

Het begon generaties geleden. Het was een tijd waarin Emmanuel Fraeye met een kleine ploeg grootse dingen deed. De tijd waarin we als bedrijf zijn geboren en vertrokken op weg naar morgen. Wij zijn de derde generatie in het familiebedrijf. Wij zijn Fraeye.Wij maken meer dan interieurs. Wij ontwerpen het decor van uw leven. Samen met u, zoeken, scheppen en bouwen we binnen budget. Het doel is de perfectie in unieke woonbeleving.

 
 

 
 
 
tijd voor vernieuwing

Nieuwe materialen, kleuren en textuur vormen een belangrijk onderdeel van esthetische vernieuwing zonder inbreuk op duurzaamheid. Vernieuwende combinaties zorgen voor een frisse toets en blikvangers. Gebruiksgemak, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid én esthetiek combineren is ons vak.Live your way

Iedereen leeft anders, iedereen heeft zijn eigenheid. Uw leefomgeving moet daarop aangepast zijn. Het moet aanvoelen als een tweede huid. Onze interieurarchitecten zijn speciaal opgeleid om uw woonbeleving in kaart te brengen en te vertalen in een unieke realisatie.

Een woning, één thuis

De grenzen tussen woonzones in huis gaan steeds meer vervagen. Dat vraagt voor een andere indelingen en multifunctionele ruimtes. Het wordt een woning met één identiteit, waardoor die nog meer als uw thuis aanvoelt.

Uw project is onze uitdaging. Neem contact met ons op en wij gaan de uitdaging aan. Vertel ons uw plannen en onze specialisten vertalen dit naar concrete voorstellen.
Begeleiden, adviseren en ontzorgen zit in ons DNA. Het wordt een reis dat we samen vormgeven.
 
 

Blijf op de hoogte van nieuwe trends, realisaties en woonbeleving

Terug naar boven